Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Το πιο γλυκό ψαρονέφρι!


Υλικά:



1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε ροδέλες

1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

3 πιπεριές φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες

3 πιπεριές πορτοκαλί κομμένες σε λωρίδες

1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες

1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε λωρίδες

αλάτι,πιπέρι

μαυροδάφνη

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο




Εκτέλεση:



Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί,προσθέτουμε το κρέας να αλλάξει χρώμα και το βγάζουμε σε πιατέλα.Βάζουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι να μαραθεί,τις πιπεριές και μόλις μαραθούν προσθέτουμε το κρέας.Σβήνουμε με τη μαυροδάφνη,ρίχνουμε πιπέρι και αλάτι στο τέλος.

Βράζουμε μονο με μαυροδάφνη.




Καλή επιτυχία!

2 σχόλια: