Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Γλυκό της φαντασίας

Υλικά:


παντεσπάνι σε μικρά κομματάκια (μου περίσσεψε απο τούρτα)
200 γραμμάρια φουντούκια χοντοσπασμένα
1 κουταλιά της σούπας κακάο
50 γραμμάρια μους σοκολάτας (μου περίσσεψε απο την τούρτα)
100 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
270 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
10-15 πουράκια σε κομματάκια
100 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος λιωμένη για να περιχύσουμε το γλυκό




Εκτέλεση:



Σε κατσαρολάκι βάζουμε τις σοκολάτες,την κρέμα γάλακτος και το κακάο για να λιώσουν.
Τις αφήνουμε λίγο να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και τις αναμιγνείουμε με τη μούς σοκολάτας,προσθέτουμε τα φουντούκια και το παντεσπάνι και ανακατεύουμε καλά.
Τα βάζουμε σε οτι φόρμα θέλουμε,περιχύνουμε με τη σοκολάτα γάλακτος και το βάζουμε στο ψυγείο.


Μπορείτε να το σερβίρετε με παγωτό βανίλια,με γλυκό του κουταλιού φράουλα ή με οτι αλλο θέλετε.




Καλή επιτυχία!

1 σχόλιο:

  1. Ξέχασα να γράψω στα υλικά οτι έβαλα και 10-15 πουράκια σε κομματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή