Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

Συκώτι στην κατσαρόλα

Υλικά:



4 κομμάτια συκώτι
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο
6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κύβο
αλάτι,πιπέρι




Εκτέλεση:




Κόβουμε το συκώτι σε μικρές μπουκίτσες.Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί,ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύρι να τσιγαριστούν.Προσθέτουμε το συκώτι,τον κύβο ,το πιπέρι και νεράκι και βράζουμε να μαλακώσει το κρεμμύδι (να μη φαίνετε) και το συκώτι.Ρίχνουμε τη μουστάρδα και το αλάτι και το αφήνουμε να πιεί τα ζουμιά για να μείνει σάλτσα.






Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου