Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Ζύμη για αλμυρές κρέπες

Υλικά:


2 κούπες αλεύρι
2 κούπες γάλα
αλάτι
1 αυγό



Εκτέλεση:


Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε καλά να έχουμε μια ρευστή ζύμη.(αν χρειαστεί βάζουμε κι αλλο γάλα ή αλεύρι)
Σε αντικολλητικό τηγάνι που έχει ζεσταθεί καλά,το αλείφουμε με βούτυρο και ρίχνουμε ζύμη με μεγάλη κουτάλα και κουνάμε το τηγάνι να πάει παντού,την αφήνουμε να ψηθεί απο την μια μεριά και μετα τη γυρνάμε και βάζουμε οτι υλικά θέλουμε,τυλίγουμε και έτοιμη.


Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου