Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Cheesecake σοκολάτα

Υλικά:

για τη βάση:
250 γραμμάρια μπισκότα digestive
125 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο

για την κρέμα:
350 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
ξύσμα απο 1 πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας disaronno
1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο



Εκτέλεση:

Κάνουμε σκόνη τα μπισκότα στο multi,προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.Στρώνουμε σε βάση τα μπισκότα και το βάζουμε στο ψυγείο.
Φτιάχνουμε την κρέμα.
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε πάνω απο την κομμένη σοκολάτα,ανακατεύουμε καλά να λιώσει.Προσθέτουμε το ξύσμα,το λικέρ και το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε την κρέμα πάνω απο το μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο για μια νύχτα.


*Αν θέλουμε προσθέτουμε στην κρέμα τριμμένα μπισκότα ή οτι αλλο θέλουμε!



Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου