Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Ψαρονέφρι με μουστάρδα και γιαούρτι




Υλικά:


4 φέτες ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
μουστάρδα
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
λίγο τριμμένο τυρί



Εκτέλεση:



Βάζουμε το ψαρονέφρι στο ταψί,αλατοπιπερόνουμε,ρίχνουμε ρίγανη και το περυχίνουμε με το λάδι.Προσθέτουμε μια γουλιά νερό,σκεπάζουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.Μόλις μαλακώσει βάζουμε πάνω απο κάθε κομμάτι μουστάρδα και απο μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι,πασπαλίζουμε με τυρί ξανασκεπάζουμε και το βάζουμε στο φούρνο για λίγο ακόμα μέχρι να ροδίσει,περίπου 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου