Υλικά:
500 γραμμάρια ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι μαιντανό
1/2 ματσάκι άνηθο
1 κουτάκι μπύρα 33ο ml
1 αυγό
250 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
πιπέρι
Εκτέλεση:
Μαδάμε τον μπακαλιάρο σε ενα μπόλ.Ρίχνουμε ολα τα υλικά και τελευταίο το αλεύρι.Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αναμειχθεί ο χυλός.Αφήνουμε το μείγμα για λίγο σκεπασμένο να αναμυχθούν οι γεύσεις.Κουταλιά- κουταλιά ρίχνουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου