Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

Σκορδαλιά

Υλικά:


6-7 πατάτες
χυμόαπο μισό λεμόνι
3 κουταλιές της σούπας ξύδι
6-7 σκελίδες σκόρδο
1 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι



Εκτέλεση:


Καθαρίζουμε,κόβουμε τις πατάτες και τις βράζουμε να μαλακώσουν.Τις πολτοποιούμε στο μίξερ μαζί με τα σκόρδα.Αλατίζουμε,ρίχνουμε το λεμόνι,το ξύδι και λίγο λίγο το ελαιόλαδο.
Δοκιμάζουμε και το φέρνουμε στα γούστα μας,προσθέτουμε αν θέλουμε πιο πολύ αλάτι ή πιο πολύ λεμόνι.



Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου