Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

Τηγανιά με κόκκινη σάλτσα

Υλικά:



1 κιλό τηγανιά
1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες
1 πιπεριά πορτοκαλί κομμένη σε λωρίδες
1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε λωρίδες
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 συσκευασία ντοματάκια στον τρίφτη
1 ποτήρι κρασί κόκκινο (μπορούμε να βάλουμε και μαυροδάφνη)
6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
1 κύβο




Εκτέλεση:



Σε κατσαρόλα τσιγαρίζουμε την τηγανιά,μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να μαραθούν.Ρίχνουμε τις πιπεριές και μόλις μαραθούν σβήνουμε με το κρασί,προσθέτουμε τον κύβο,τα ντοματάκια και λίγο νερό και σιγοβράζουμε.




Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου