Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΤΟΠΑΣΤΙΤΣΙΟ

Υλικά:



3 κομμάτια φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομματάκια
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
1 συσκευασία ντοματάκια στον τρίφτη
6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 συσκευασία μακαρόνια χοντρά
αλάτι,πιπέρι
1 κύβο κότας
1 δόση μπεσαμέλ για παστίτσιο(βλπ.σάλτσες)
τριμμένη φρυγανιά
τριμμένο τυρί






Εκτέλεση:





Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει,τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,προσθέτουμε το κοτόπουλο να αλλάξει χρώμα απο όλες τις πλευρές.Ρίχνουμε τον κύβο,τα ντοματάκια,λίγο νερό,πιπέρι και το αφήνουμε να σιγοβράσει και να δέσει η σάλτσα και μετά αλατίζουμε.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλάτισμένο νερό και φτιάχνουμε τη μπεσαμέλ.
Στο ταψί βάζουμε λίγο μπεσαμέλ στον πάτο,ρίχνουμε τα μισά μακαρόνια,τη σάλτσα με το κοτόπουλο απο πάνω,πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τυρί,ρίχνουμε και τα υπόλοιπα μακαρόνια και τη μπεσαμέλ.Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και τη φρυγανιά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.





Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου