Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σνίτσελ χοιρινό

Υλικά:




4 σνίτσελ χοιρινά απο το κρεωπολείο
φρυγανιά τριμμένη
2 αυγά χτυπημένα
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
τριμμένο τυρί
αλάτι,πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα





Εκτέλεση:




Αλατοπιπερόνουμε τα σνίτσελ,τα αλευρώνουμε,τα περνάμε απο τα αυγά,απο τη φρυγανιά στην οποία έχουμε ρίξει και το τυρί και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.





Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου