Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Παντεσπάνι

Υλικά:



4 αυγά
100 γραμμάρια ζάχαρη
75 γραμμάρια αλεύρι φαριναπ
25 γραμμάρια κακάο





Εκτέλεση:



Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.Προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και το κακάο και ανακατεύουμε με σπάτουλα απαλά (αναδιπλώνοντας)
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ενα σκελυος που θέλουμε να το ψήσουμε,βάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.



Αυτή η δοσολογία ειναι για μικρό ταψάκι περίπου 24 εκατοστά και βγάζει περίπου 2 παντεσπάνια.





Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου