Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ζύμη για γλυκές κρέπες

Υλικά:


2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κούπες γάλα
λίγο αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας λικέρ
1 αυγό


Εκτέλεση:


Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά,έχουμε βάλει να κάψει καλά αντικολλητικό τηγάνι το περνάμε με λίγο βούτηρο και ρίχνουμε με μια κουτάλα τη ζύμη και γυρνάμε το τηγάνι να πάει παντού η ζύμη.Την αφήνουμε να ψηθεί και μετα τη γυρίζουμε και απο την αλλη,προσθέτουμε σοκολάτα ή μερέντα,ξυρούς καρπούς,φρούτα,μπισκότα ή οτι αλλο θέλουμε και έτοιμη η κρεπόυλα μας!


Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου