Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Χοιρινό ρολό

Υλικά:


χοιρινό ξεκοκκαλισμένο για ρολό
μισή πιπεριά φλωρίνης κομμένη κομματάκια
μισή πιπεριά πορτοκαλί κομμένη κομματάκια
μισή πιπεριά πράσινη κομμένη κομματάκια
τριμμένο τυρί
τυρί κομμένο σε κομματάκια
φέτα κομμένη σε κομματάκια
μουστάρδα
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο


Εκτέλεση:


Απλώνουμε στο ρολό μουστάρδα,ρίχνουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,τυρί τριμμένο,το τυρί σε κομματάκι,πιπεριές και τυλίγουμε σφυχτά και δένουμε με σπάγγο.Το βάζουμε σε ταψί,ρίχνουμε το λάδι και λίγο νερό και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Ενναλακτικά αν έχουμε ρομποτάκι βάζουμε το ρολό στη σχάρα,ρίχνουμε το λάδι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς.


Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου