Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Αρακάς κοκκινιστός

Μερίδες: 4


Υλικά:


500 γραμμάρια αρακά
4-5 πατάτες στρογγυλές χοντρές
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 συσκευασία ντοματάκια στον τρίφτη
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κύβο λαχανικών
3 καρότα σε ροδέλες
αλάτι,πιπέρι


Εκτέλεση:


Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί,ρίχνουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί,ρίχνουμε το σκόρδο,τα καρότα,τον αρακά και τις πατάτες να τσιγαριστούν.Ρίχνουμε τα ντοματάκια,τον κύβο,πιπέρι και νερό και τα αφήνουμε να βράσουν.Μόλις βράσουν αλατίζουμε 2 λεπτά πριν το σβήσουμε.


Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου