Υλικά:
700 γραμμάρια χοιρινή τηγανιά
8 ώριμες ντομάτες τριμμένες ή 1 συσκευασία ντοματάκια στον τρίφτη
3 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
αλεύρι για αλεύρωμα
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Σε ενα μπόλ βάζουμε το κρέας,τις ντομάτες,τα κρεμμύδια,τα σκόρδα,αλάτι,πιπέρι,ρίγανη.Ανακατεύουμε καλά,σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψηγείο όλο το βράδυ.Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι,αλευρώνουμε το κρέας και το τηγανίζουμε.
Υ.Γ: εγώ τηγανίζω και τα κρεμμύδια και ειναι τέλεια.
Σώς γιαουρτιού
Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας νερό
αλάτι
μουστάρδα,κέτσαπ
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε ολα τα υλικά σε ενα μπόλ και ανακατεύουμε καλά.Μουστάρδα και κέτσαπ δοκιμάζουμε και προσθέτουμε περισσότερο ή λιγότερο.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου