Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Μαριναρισμένη τηγανιά και σώς γιαουρτιού

Υλικά:


700 γραμμάρια χοιρινή τηγανιά
8 ώριμες ντομάτες τριμμένες ή 1 συσκευασία ντοματάκια στον τρίφτη
3 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
αλεύρι για αλεύρωμα
λάδι για τηγάνισμα



Εκτέλεση:


Σε ενα μπόλ βάζουμε το κρέας,τις ντομάτες,τα κρεμμύδια,τα σκόρδα,αλάτι,πιπέρι,ρίγανη.Ανακατεύουμε καλά,σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψηγείο όλο το βράδυ.Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι,αλευρώνουμε το κρέας και το τηγανίζουμε.

Υ.Γ: εγώ τηγανίζω και τα κρεμμύδια και ειναι τέλεια.



Σώς γιαουρτιού



Υλικά:


1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας νερό
αλάτι
μουστάρδα,κέτσαπ



Εκτέλεση:


Τοποθετούμε ολα τα υλικά σε ενα μπόλ και ανακατεύουμε καλά.Μουστάρδα και κέτσαπ δοκιμάζουμε και προσθέτουμε περισσότερο ή λιγότερο.



Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου