Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

Μοσχάρι κοκκινιστό

Υλικά:


1 κιλό μοσχάρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 συσκευασία ντοματάκια στον τρίφτη
1 ποτηράκι κρασί
αλάτι,πιπέρι
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κύβο μοσχαριού ή λαχανικών




Εκτέλεση:



Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει,ροδίζουμε το κρέας γύρω,γύρω,προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε.Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ,προσθέτουμε τον κύβο,το πιπέρι,τα ντοματάκια και νερό και το σιγομαγειρεύουμε.Μόλις μαλακώσει το κρέας αλάτίζουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.



Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου