Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

Σπανακόρυζο


Υλικά:


500 γραμμάρια σπανάκι φρέσκο
μισή κούπα και λιγότερο ρύζι
1 κρεμμύδι μέτριο ξερό
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
μισή συσκευασία ντοματάκια στον τρίφτη
αλάτι,πιπέρι
λίγο άνηθο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κύβο λαχανικών



Εκτέλεση:



Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι και το κόβουμε στα 2.Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι,προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες,τα φρέστα κρεμμυδάκια σε φετούλες και τα τσιγαρίζουμε,ρίχνουμε το σπανάκι να τσιγαριστεί και αυτό,προσθέτουμε τον άνηθο,τον κύβο,το αλάτι,το πιπέρι,το ρύζι,τις ντομάτες στον τρίφτη και νερό και το σιγοβράζουμε.




Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου