Υλικά:
4 κομματάκια σολομό
3 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες
χυμό λεμονιού απο 1 μικρό λεμόνι
2 κουταλιές του γλυκού μουστάρδα
1 ποτήρι κρασί
πιπέρι
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το λάδι,ρίχνο τα κρεμμύδια να μαραθούν.Προσθέτω τον σολομό,σβήνω με το κρασί,ρίχνω τη μουστάρδα,τον χυμό λεμονιού,το πιπέρι και το αφήνω σε χαμηλή φωτιά για 10-15 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου