Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Σαν παγωτό

Υλικά:


500 γραμμάρια φυτική κρέμα γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 βαζάκι καραμέλα γάλατος έτοιμη ή φτιάξτε τη απο τη συνταγή καραμέλα γάλακτος
προαιρετικά:ξυρούς καρπούς ή μπισκότα ή αποξυραμένα φρούτα



Εκτέλεση:



Χτυπάμε στο μίξερ σε μέτρια ταχύτητα την κρέμα γλακατος μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί.Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε το ζαχαρούχο και την καραμέλα γάλακτος.Χτυπάμε για λίγο σε σιγανή ταχύτητα μέχρι να ενωθούν.
-Αν θέλετε προσθέτετε τους ξυρούς καρπούς ή οτι αλλο θέλετε ή το αφήνετε και σκετο και το βάζετε στην κατάψυξη.
-Για να γίνει πιο αφράτο το βάζετε οπως ειναι στην κατάψυξη για 20 λεπτά,το βγάζετε το ξαναχτυπάτε για λίγο με το μίξερ και μετά προσθέτετε αυτα που θέλετε και το βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.



Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου