Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Τηγανιτές πατάτες χωρίς τύψεις

Υλικά:


πατάτες
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
ρίγανη
λαδόκολλα
σκόρδο τριμμένο προαιρετικά



Εκτέλεση:



Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για το τηγάνι.Στο ταψί της κουζίνας στρώνουμε λαδόκολλα,ρίχνουμε τις πατάτες,το λάδι,αλάτι,πιπέρι,σκόρδο,ρίγανη και ανακατεύουμε με το χέρι.Τις βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.Τις τρώμε ζεστές και τις πασπαλίζουμε με τυρί.



Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου