Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010

Σαλάτα κολοκυθάκια

4-5 μερίδες

Υλικά:

1,5 κιλό κολοκυθάκια
λάδι,λεμόνι ή ξίδι
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίστε και πλύντε τα κολοκυθάκια πολύ καλά.Βάλτε σε μια κατσαρόλα αρκετό νερό και βάλτε το να βράσει.Μόλις βράσει αλατίστε και ρίξτε μέσα τα κολοκυθάκια.Αφήστε τα να βράσουν σε δυνατή φωτιά αρκετά,χωρίς όμως να λιώσουν.Μόλις βράσουν στραγγίξτε τα και σερβίρετε τα ολόκληρα ή κομμένα σε φέτες (ή λιωμένα όπως κάνει ο άντρας μου) με λάδι,πιπέρι,λεμόνι ή ξίδι.

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου