Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Καραμέλα γάλακτος

Υλικά:


500 γραμμάρια καραμέλες γάλακτος αυτες με την αγελαδίτσα απεξω
μισό φλυτζάνι κρέμα γάλακτος (μπορεί και παραπάνω ή λιγότερο ανάλογα πόσο πηχτή ή αραιή θέλετε να είναι η καρμέλα)



Εκτέλεση:



Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και αφού εχουμε βγάλει το χαρτί απο τις καραμέλες τις ρίχνουμε μέσα και σε πολύ χαμηλή φωτιά τις αφήνουμε να λιώσουν,ανακατεύοντας περιστασιακά.

Γίνετε τέλεια και την τρώς και σκέτη!


Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου