Τρίτη, 3 Αυγούστου 2010

Μοσχάρι με κολοκυθάκια

Υλικά:



1 κιλό μοσχάρι
8 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
10 κολοκύθια μικρά
3-4 πατάτες κομμένες σε ροδέλες χοντρές
2-3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 συσκευασία ντοματάκια στον τρίφτη
αλάτι,πιπέρι
1 κύβο μοσχαριού
λίγο μαιντανό πολύ ψιλοκομμένο
λίγη ζάχαρη




Εκτέλεση:




Κόβουμε το κρέας σε μπουκίτσες,σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι.Ρίχνουμε το κρέας να ροδοκοκκινίσει απο όλες τις πλευρές,προσθέτουμε το κρεμμύδι να μαραθεί.Προσθέτουμε το καρότο,τις πατάτες,τα ντοματάκια,τη ζάχαρη,το πιπέρι,τον κύβο και νεράκι να σκεπάζει το κρέας και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια στην κατσαρόλα,αν χρειαστεί βάζουμε λίγο νερό γιατί θα βγάλουν και τα κολοκυθάκια,αλατίζουμε,ρίχουμε τον μαιντανό και βράζουμε για λίγο ακόμα μέχρι να μαλακώσουν τα κολοκύθια και να δέσει η σάλτσα.




Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου