Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ψωμάκια γεμιστά

Υλικά:



12 στρογγυλλά ψωμάκια
200 γραμμάρια ψιλοκομμένη πάριζα
200 γραμμάρια ψιλοκομμένη φέτα
150 γραμμάρια ψιλοκομμένο μπέικον
4 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
2 αυγά
λίγο βούτυρο
λίγο γάλα,αλάτι,πιπέρι






Εκτέλεση:




Κόβουμε απο ολα τα ψωμάκια ενα στρογγυλό καπάκι απο το επάνω μέρος και αδειάζουμε λίγη ψίχα ώστε να δημιουργηθεί χώρος για τη γέμιση.Ραντίζουμε τα ψωμάκια με λίγο γάλα και τα τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος.Ανακατεύουμε σε ενα μπόλ την πάριζα,τη φέτα,το μπέικον,το κεφαλοτύρι και τα αυγά χτυπημένα,αλάτι,πιπέρι και γεμίζουμε τα ψωμάκια.Τα σκεπάζουμε με τα καπάκια τους,τα περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.





Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου