Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι κότσι κομμένο σε μικρά κομματάκια
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
3 πιπεριές φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
3 πιπεριές πορτοκαλί κομμένες σε λωρίδες
1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
μισό μπουκάλι μαυροδάφνη
1 κύβο μοσχαριού
1 γαρύφαλλο
1 συσκευασία ντοματάκια στον τρίφτη
8 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε κατσαρόλα βάζουμε το κρέας να βγάλει τα ζουμιά του και το στραγγίζουμε.Βάζουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα να κάψει,ξαναβάζουμε το κρέας να πάρει χρώμα απο όλες τις πλευρές,προσθέτουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο,τις πιπεριές,τα ντοματάκια,τον κύβο και σβήνουμε με τη μαυροδάφνη.Ρίχνουμε το γαρύφαλλο και πιπέρι και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά,αν χρειαστεί ρίχνουμε ζεστό νερό.
Αλατίζουμε στο τέλος.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου